Winkelcentrum “Streekhof” trots op het behalen van de vierde Ster!

Op 29 oktober 2013 heeft het Winkelcentrum Streekhof in Bovenkarspel (Stede Broec), officieel de vierde ster van het KVO-W (Keurmerk Veilig Ondernemen Winkelgebieden) in ontvangst genomen. De uitreiking werd dit keer gedaan door Rob Smeele van het CCV (Centrum Criminaliteitspreventie Veiligheid) voormalig HBD (Hoofdbedrijfschap Detailhandel). Rob is nauw betrokken geweest bij de opzet van het gehele project KVO – W, hij heeft zich als Projectbegeleider van het Keurmerk wat afgenomen wordt door de KIWA tijdens de KIWA – audit, als goede organisator en begeleider op gesteld, zo danig dat wij als zijnde de werkgroep KVO-W Streekhof, dit voort gaande proces tot het resultaat van een 4e Ster hebben kunnen bekrachtigen. Deze werkgroep bestaat uit: Garm Besseling (voorzitter VVE), Lisette van Elk (ambtenaar Gemeente Stede Broec), Ellen Kloppenburg (Wijkagent), Willem Lijster (Brandweer), Ron Molenaar (Huismeester) en René Keesman (BOP-Beveiliging). http://www.hbd.nl/ , http://www.hetccv.nl/ , http://www.streekhof.nl/ , http://www.stedebroec.nl/ , http://www.kiwa.nl/netherlands/ .

Het Streekhof in Bovenkarspel is hiermee dan ook het tweede winkelcentrum in Noord-Holland met het behalen een vierde ster, wat staat voor een schoon en veilig winkelcentrum. Wij als beveiligingsbedrijf lopen hier dagelijks onze ronden, we kennen de problemen, we kennen de mensen, dit geeft voor een ieder die hier aanwezig is een veilig en goed gevoel. Een van de high lights wat betreft de geboekte resultaten van het KVO is dat er een Winkelcentrum verbod gegeven mag worden. Wat resulteert in het feit dat mensen die de rust op een dusdanige manier meerdere malen verstoren een verbod kunnen krijgen naar aanleiding van hun gedragingen. Tevens wordt er standaard bij een Aanhouding op Heterdaad voor winkeldiefstal, vandalisme of geweld een gerechtelijke ontzegging uit gevaardigd van enkele maanden tot een jaar.

Uitreiking 2011: http://www.rijksoverheid.nl/documenten-en-publicaties/toespraken/2011/11/24/uitreiking-3e-kvo-ster.html

 

Werkgroep KVO Streekhof, met de Burgemeester (rechts met rood jasje) en Rob Smeele

Werkgroep KVO Streekhof, met de Burgemeester (rechts met rood jasje) en Rob Smeele

Laatste nieuws