Beveiliging + A.E.D.

U wilt uw medewerkers en bezoekers een veilige omgeving bieden. De brandveiligheid van uw pand wordt regelmatig gecontroleerd en u besteedt aandacht aan de arbo-omstandigheden. Maar heeft u wel eens gedacht aan het risico dat iemand in uw gebouw getroffen wordt door een plotselinge hartstilstand? Het kan iedereen overkomen, op elk moment en op elke leeftijd, vaak zonder voorafgaande symptomen.

AEDB.O.P. Beveiliging biedt een unieke service waarmee u de overlevingskans van mogelijke slachtoffers enorm vergroot. Met beveiliging + A.E.D. heeft u op elk moment een professional in huis die, naast de gebruikelijke werkzaamheden, in staat is om levensreddende handelingen te verrichten zoals reanimatie en het gebruiken van een A.E.D.

Snel handelen redt levens
Ambulances kunnen meestal niet binnen zes minuten ter plekke zijn. Een defibrillator in de omgeving kan dus een zaak van leven of dood zijn. De A.E.D. (Automated External Defibrillator) is een draagbaar apparaat dat door een getraind persoon eenvoudig te bedienen is. Beveiliging + A.E.D. van B.O.P. Beveiliging biedt uw organisatie aanvullend getrainde beveiligingsmedewerkers. Samen kunnen zij een eventueel slachtoffer snel, veilig en efficiƫnt helpen.

Beveiliging + A.E.D.

Laatste nieuws